(Madrid, Espanya)

DOA OA

Doa Oa és una artista d’art urbà, muralista, i visionària. Per a ella, tot té dret a expandir-se, sense límits. El seu objectiu en crear art és poder aportar una emoció a la societat. De petita vivia entre la vegetació gallega, i allí va sentir pau i una connexió increïble amb la naturalesa. Vol que tothom senti el mateix, i per això ens porta, de manera figurativa, un trosset d’ella als nostres carrers a través dels seus murals de flors, arbres frondosos i branques interminables.

Doa Oa es una artista de arte urbano, muralista, y visionaria. Para ella, todo tiene derecho a expandirse, sin límites. Su objetivo al crear arte es poder aportar una emoción a la sociedad. De pequeña vivía entre la vegetación gallega, y allí sintió paz y una conexión increíble con la naturaleza. Quiere que todo el mundo sienta lo mismo, y por eso nos trae, de manera figurativa, un trocito de ella a nuestras calles a través de sus murales de flores, árboles frondosos y ramas interminables. 

Doa Oa is an artist d’art urbà, muralist, and visionària. Per her, tot dret tea to expand, sense limits. The seu objectiu in creating art is able to bring an emotion to society. As a petita I lived among the Galician vegetation, and there I will feel pau and an incredible connection between the natural one. Vol Tothom felt the mateix, and per figuratively carries, in a figurative way, a trosset d’ella als nostres carrers through the six murals of flors, leafy trees and endless branches.


Recent Portfolios